Rondrit 7: “In geuren en kleuren”

Rondritten volwassenen

Tarief 2022 voor de bezoeken, voor groepen van minimum 25 personen: 37€/pers. 36.50€/pers. (met de pers EVH ) Proeven en maaltijd inbegrepen / zonder drank en zonder vervoer.

Programma van de dag

10u00 – Bezoek aan de Parfumerie Delforge                  Namur

In het hart van de Citadel van Namen ontmoet u een ware ‘tovenaar der geuren’. Hij laat u kennismaken met de verschillende stappen in het creëren van een nieuw parfum. Het mengen van de geuren, de samenstelling, het rijpen, het ontluiken van het parfum en nog meer… een ware symfonie voor de neus !

Of – Pressoir EVH – jus d’Upigny                       Fernelmont

                   

Laat u leiden in het hart van ons pers die vakmanschap en moderniteit combineert, om de productie van het appelsap d’Upigny en het kasteel Blehen te ontdekken. De appels worden geperst om een 100% natuurlijk sap van zeer hoge kwaliteit te verkrijgen.  Wist U dat het hier voor het eerst in België de verpakking van het appelsap in pouch-up gelanceerd werd? Ontdek ook tijdens uw bezoek hoe we onze impact op het milieu kunnen verminderen. Dankzij onze proeverij zal U van de meerdere appelsmaken genieten.

12u00 – Lunch in de Grill des Tanneurs

Zie het menu hieronder.

15u00 – De tuinen van Annevoie                       Annevoie

Kom deze mooie watertuin uit de 18e eeuw, waar geluiden van water u volgen tijdens de wandeling. Fonteinen, watervallen, bloemen, bessen en groenten, een genot in de lente, de zomer en de herfst. (Begeleid bezoek mogelijk: 60€ per gids voor een groep van +/- 30 personen).

 

Menu

Quiche met gerookte forel en spinazie blaren.

Hespmousse met Ardennese ham, toast.

***

Varkenshaas met geflambeerde peper saus.

Merlangus filet, “La Blanche de Namur” saus.

 

***

Bavarois met rode vruchten, fruit coulis.

Sorbet duo, verse fruiten coulis.

Voor meer informatie of om een reis te plannen, neem contact op met Virginie Petre.
Tel : +32 496 43 77 38 | info@tourisme-et-tradition.be