Rondrit 7: “Chocomos”

Rondritten scholen

Tarief 2020 voor min 20 personen: 20€ par personen zonder vervoer.

Programme de la journée

10u00 Bezoek Mosterdfabriek Bister (Achêne)

Uiteenzetting over de geschiedenis van het bedrijf en de fabricatie van mosterd.
Bezoek aan de productiewerkplaatsen en het “kleine mosterdmuseum”.
Proeven van de producten – Geschenk.

Atelier van de Kleine Mosterdmaker

Elke leerling creëert zijn “eigen mosterd” die hij meeneemt. (duur van het bezoek + atelier  +/- 1u30)

12u00 Picknick in de Mosterdfabriek Bister (Achêne)

13u30 – La chocolaterie Sigoji (Ciney)

Door de poort van Sigoji, In Ciney, gat u binnen in een moderne chocoladefabriek. Laat je verleiden door de delicate en smakelijke geur van de chocoladecreaties tijdes het bezoek aan de workshop en geniet ervan om verschillende pralines te proeven.

U ondekt het hele proces van de omzetting van chocoladekorrels naar het eindproduct.

Moeilijk om de verleiding te weerstaan. U vind er ook meer orginele parfums zoals Jasmijnthee of algencaramel. De gebruikte chocolade, kruiden en koffie komen uit het geboorteland van de chocoladefabriek, Kameroen.

Voor meer informatie of om een reis te plannen, neem contact op met Virginie Petre.
Tel : +32 496 43 77 38 | info@tourisme-et-tradition.be