Rondrit 11: “Geur en Zoetheid”

Rondritten volwassenen

Tarief 2019 voor de bezoeken, voor groepen van minimum 25 personen: 38.50€/pers. Proeven en maaltijd inbegrepen / zonder drank en zonder vervoer.

Programma van de dag

10u30 –Distilleerderij van Biercée  Thuin

De brouwerij van Namen heeft zijn zinnen gezet op de voormalige brouwerij  Balon-Perrin (gedateerd uit 1812), gelegen aan de Maas, in Namen. Het is in deze voormalige brouwerij dat liefhebbers de technieken van het vervaardigen van het bier “La Houppe” voorstellen, gevolgd door een proeverij.

12u00 – Lunch in de distilleerderij van Biercée

Zie het menu hieronder.

14u30 – Vanlieff’s Chocoladefabriek  Walcourt

Uiteenzetting over de cacaoproductie (van boon tot basis-ingrediënt) en hoe men de 3 soorten Chocolade maakt. De creatie van pralines en holle figuurtjes komt ook aan bod. Mogelijkheid tot aankoop van verschillende spécialiteiten (praline met l ‘Eau de Villée). De proeverij van een praline. Bezoek in het nederlands met gids = 20€

NIEUW 16h15 – ÔÔ Parfums  Walcourt

De parfumerie ÔÔ Parfums is een nieuw soort parfumerie gebaseerd op een uniek concept in Europa ! 1001 verrassingen verwachten u …
Onze prachtige Parfumbar en zijn meerdere subtiele geuren zal u laten dromen en reizen in het land van de zintuigen ! ÔÔ Parfums verandert radicaal de wereld van de fles dankzij ongewoonlijke vormen en ook zo innoverend : echte hervulbare prachtige flessen , meer ecologisch en zeer economisch.

Menu

Dagsoep.
***
Balletjes met Luikse siroop en zijn Peketje.
***
Smullige hapjes.
Koffie.

Voor meer informatie of om een reis te plannen, neem contact op met Virginie Petre.
Tel : +32 496 43 77 38 | info@tourisme-et-tradition.be