Rondrit 1: “Tussen zacht en pikant”

Rondritten volwassenen

Tarief 2020 voor de bezoeken, voor groepen van minimum 25 pers.: 42.50€/pers. Proeven en maaltijd inbegrepen / zonder drank en zonder vervoer.

Programme de la journée

10u00 – Onthaal met 1 tas koffie (lekkernijen of een chocoladekoek
mits Toeslag)

10u30 – Mosterdfabriek Bister “L’Impériale”(Achêne)

Uiteenzetting over de geschiedenis van het bedrijf en de fabricatie van
Mosterd, Pickles en fijne groentjes op azijn.
Bezoek aan de productiewerkplaatsen en het “kleine mosterdmuseum”.
Proeverij – Geschenkje.

12u30 – Lunch in de Mosterdfabriek Bister “L’Impériale”

Zie het menu

15u00 – La chocolaterie Sigoji (Ciney)

Open de deur van Sigoji, In Ciney, gaat u binnen in een moderne chocoladefabriek. Laat je verleiden door de smaakvolle  geur van de chocoladecreaties tijdens het bezoek aan de workshop en geniet ervan om verschillende pralines te proeven.

U ondekt het hele proces van de omzetting van chocoladekorrels naar het eindproduct.

Moeilijk om de verleiding te weerstaan. U vindt er ook meer orginele parfums zoals Jasmijnthee of algencaramel. De gebruikte chocolade, kruiden en koffie komen uit het geboorteland van de chocoladefabriek, Kameroen.

Voor meer informatie of om een reis te plannen, neem contact op met Virginie Petre.
Tel : +32 496 43 77 38 | info@tourisme-et-tradition.be